PULS presenterar tankar om möjligheter för innovatörer på Life Science Day i Båstad

Pontus Ottosson, VD i PULS, presenterar programpunkten ”Möjligheter för innovatörer inom life science branschen” på årets Life Science Day i Båstad den 23 juni.

”Jag kommer att tydliggöra skillnaden mellan en entreprenör och en innovatör. Idag investeras mycket tid och kraft på att hjälpa entreprenörer. Samtidigt missas potentialer i många innovationer på grund av att vi saknar bra sätt att hjälpa innovatörer att utveckla sina goda idéer, om personen i fråga inte samtidigt är en entreprenör. Här finns det fortfarande mycket som kan förbättras. Om vi lyckas så kan vi bidra till att öka möjligheterna för att innovatörernas idéer ska bli verklighet; t ex ett nytt läkemedel för patientgrupper som tidigare har saknat medicinsk behandling,” säger Pontus Ottosson.

Life Science Day äger rum i Kongresshallen i Båstad den 23 juni, kl 9 – 16. Entrén är fri. Klicka här för att läsa mer och anmäla dig.